Miercuri 24 Aprilie

Taximetriștii se plâng că au fost hărțuiți de polițiști pe Memorandumului: ”Prea multe pretenții aveți voi taximetriștii” - VIDEO


Taximetriștii care au lucrat sâmbătă seara pe strada Memorandumului se plâng că au fost hărțuiți de polițiști.

Cei 3 polițiști si-au bătut joc de munca altora. Între orele 00:07 și 02:00, veneau pe Memorandumului și impiedicau taxiurile să îsi desfășoare activitatea conform legislației în vigoare, spunându-le să se pună în mișcare, bătându-și joc.( polițistul din plan apropiat fiind cunoscut pentru ”afinitatea” pe care o are pentru taximetristi.

Înainte de a face "acțiunea" am fost sunat cu număr privat de către polițist spunandu-mi : "O să vedem acțiune că prea multe pretenții aveți voi taximetriștii".

== OPRIREA INTERZISĂ între 04 23 == 

(adică între 23-04 semnul nu mai produce efecte, iar fiind banda BUS, poate fi folosită doar de către TAXI noaptea, în conformitate cu  OUG195/2002 ( circulatia pe benzi) și Legea 38/2002)

Legea 38/2003 art 20 … taxiurile pot folosi banda de autobuz FARA A STANJENI CIRCULATIA AUTOBUZELOR == 

(circulă doar 25N care nu folosește banda datorită conventiei dintre Primărie CTP și Asociatia Taximetristilor”, ne-a relatat un taximetrist, care a documentat cum erau alungați de mașina de poliție, ca oile de câinii de stână.

Comentarii Facebook