Taximetristii pirati au fost vanati de politisti, OPC si ANCOM- VIDEO - declaratii hilare ale soferilor prinsi

Politistii clujeni, impreuna cu inspectorii OPC si cei de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM)  au prins astazi mai multi soferi care faceau taxi ilegal. Unul dintre ei chiar avea in masina o statie, pe care, spun politistii, o folosea pe frecventa unei firme de taxi.

 

Controlul a fost demarat in urma unei sesizari venite de la o firma de taxi din Cluj - Napoca. Aceasta a facut plangere la politie, OPC si ANCOM, in care a semnalat faptul ca in parcarea de la Polus Center stau mai multi taximetristi care ii folosesc ilegal frecventa si apoi iau clienti. Firma a dat si noua numere de masini care ar avea astfel de statii, dar cei de la ANCOM au informatii ca aproximativ 20 de taximetristi pirati fac acest lucru. 

 

Astazi, politistii au demarat un control si au descoperit mai multi soferi care faceau taxi ilegal. Unul dintre ei, l-a luat ca si client de la Polus chiar pe directorul OPC Cluj, Mircea Radu. Culmea este ca in momentul in care a fost tras pe dreapta de politsti, soferul a spus ca el nu face taximetrie, ci l-a luat pe seful de la OPC pentru ca i s-a urcat in masina."L-am recunoscut p seful de la OPC . Ce sa fac daca s-a urcat in masina si nu a vrut sa se dea jos. Mi-a spus sa il duc pe Dima si la inceput nu am vrut sa il duc , dar apoi l-am recunoscut si am vrut sa il duc", a declarat soferul cand a fost opit de politisti.

 

Un alt taximetrist fusese chiar inainte cu o zi amendat de OPC Cluj, dar a spus ca el nu a fost niciodata amendat si nu a fost la sediul OPC chiar in fata inspectorilor care il amendasera. In ceea ce priveste statia pe care o avea in masina, a spus ca o tine din...hobby si ca nu mai este taximetrist din primavara anului trecut. Politistii spun, insa altceva, si anume ca el este unul dintre cei care folosesc ilegal frecventa firmei de taxi care  a facut reclamatia.

 

Actiunea de prindere a soferilor care fac ilegal taximetrie s-a incheiat destul de repede, pentru ca, spun reprezentantii autoritatilor, este foarte probabil ca soferii sa se fi anuntat unul pe celalalt. Va fi reluata, insa, in zilele urmatoare.

Comentarii Facebook