Taximetrist fara permis si cu acte false, prins in trafic in Cluj Napoca! Barbatul a fost arestat pe 15 zile


Un barbat, care practica taximetria fara a avea permis, a fost retinut de politisti in trafic sambata seara, in jurul orei 20.20. El le-a prezentat politistilor copii false dupa o carte de identitate si un permis ce apartin altei persoane.

Arpad G., in varsta de 43 de ani, conducea fara nicio problema un taximetru, in momentul in care a fost oprit de politisti. El a pretins ca lucreaza pentru firma Napoca Taxi, dar in urma cercetarilor s-a stabilit ca si acest lucru era fals.

"Cu ocazia legitimarii conducatorul autoturismului a prezentat o xerocopie color dupa cartea de identitate si un permis de conducere pe numele altei persoane. Din primele verificari, politistii au stabilit ca datele personale declarate nu corespund realitatii, constatand si faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul", a declarat pentru Stiri de Cluj Gina Pop, purtatoruld e cuvant al IPJ Cluj.

Copiile color prezentate de taximetristul fals apartineau persoanei care detinea de drept autorizatia de a practica taximetria, dar care se pare ca i-a imprumutat masina lui Arpad G.

 

Acesta este cercetat acum pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals privind identitatea.

Arpad G. a fost retinut pentru 24 de ore si azi va fi prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare pe 29 de zile.

Comentarii Facebook