Taximetrist Diesel, autorul moral al unui accident pe Fabricii, a plecat FLEXAT: ”DACĂ NU M-AI ATINS, SPOR LA REPARAT MASINA


Un taximetrist clujean este acuzat de un șofer că i-a tăiat calea pe strada Fabricii și apoi a plecat de la locul incidentului. Șoferul căruia i-a tăiat calea a încercat să evite accidentul și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism. 

În urma cu 3 zile a fost un accident la intrare pe podul feroviarilor ( intersecția Str. Fabricii cu Str. Luncii ) cu un Ford negru și o Skoda alba. Și nu, nu este vorba despre "Ford cu apucaturi de BMW". Eu am fost șoferul Fordului. Am intrat pe contra sens pentru ai salva viața tupeistului care mi-a intrat în fața, trecând peste 2 benzi (de pe Luncii a făcut stanga pe Fabricii), nu pentru plăcerea de a ”merge pe Anglia”. 

Evident, după accident a fugit de acolo cu fluieraturi de roti. Taxiul a fost un Logan, CJ 8. Z.., proprietatea firmei SC B. M. SRL, administrată de Z.I. si actionar minoritar Z.A.A., la dispeceratul DIESEL. Îmi permit sa mă repet, un tupeist de 34 de ani care mi-a justificat telefonic, ”ASTA E ROMANIA. NU EXISTA LEGI CA SA ITI DAU ASIGURAREA DACĂ NU M-AI ATINS, SPOR LA REPARAT MASINA". Așadar, am depus o plângere penală împotriva lor și nu pentru a-mi recupera dauna... Dauna nu merită efortul (1500 eur). Am depus plangerea pentru a le arăta tupeistilor care își atribuie străzile publice si fac ce vor, comentand si fugind cand provoacă un accident cu riscuri majore.

Din cate am văzut pe un grup, cineva a fost în spatele meu și a avut o camera de bord. Dacă sunt martori ai accidentului pe grup, sau unul din voi aveți vreo filmare, va rog sa ma contactati, orice ajuta la dosar pentru a le arăta tupeistilor ca nu ei fac legea. Mersi și seara faina!”, a relatat Marius Gabriel.

Un polițist local i-a transmis șoferului că e prost și că trebuia să îl lovească pe taximetrist, nu să se plângă pe Facebook.

Comentarii Facebook