Dialog HALUCINANT al unui polițist local din Turda cu un șofer care a evitat un accident / UPDATE: Poliția Locală Turda susține că totul e fals


UPDATE

Poliția Locală Turda sustine că politistul local Rezmeveș Remus Sorin nu a postat comentariile jignitoare la adresa șoferului clujean și că cineva i-a folosit fotografia, afectandu-i imaginea. Prin urmare, intr-un comunicat transmis Stiri de Cluj, reprezentantii politiei locale anunta ca s-a depus o plangere penala in acest caz pentru identificarea persoanei care s-a folosit de imaginea politistului local si pentru tragerea acesteia la raspundere. 

Poliția Locală Turda a luat act de faptul că în presa județeană ”Știri de Cluj” a fost publicat articolul intitulat ”Dialog HALUCINANT al unui polițist local din Turda cu un șofer care a evitat un accident: Ești prost! Trebuia să îl lovești pe prostul cu taxi!” alături de fotografia polițistului local în uniforma specifică, cu următoarele afirmații:

Polițistul local Rezmeveș Remus Sorin ar fi făcut comentarii cu privire la producerea unui accident de circulație în municipiul Cluj-Napoca (Podul feroviarilor - str. Fabricii) îndrumându-l pe unul din conducătorii auto implicați să-l lovească cu mașina pe taximetristul care ar fi încălcat o regulă de circulație.

Chiar dacă numele polițistului local este alterat (Sorin Remusică Rezmeveșan) fotografia este reală și ilustrază foarte clar imaginea acestuia.

Având în vedere faptul că polițistul local din imagine nu a făcut nici un comentariu prezentat de cotidianul dvs. și prin aceasta s-a produs un atac negativ la imaginea Poliției Locale Turda, vă rugăm să prezentați o dezmințire  a aspectelor semnalate în articolul dvs.

În speță, s-a înaintat o plângere penală organelor judiciare competente pentru identificarea persoanei care s-a folosit de imaginea polițistului local și tragerea la răspundere penală.

Cu stimă 

Director executiv,

MOLDOVAN VALER”, precizează Poliția Locală Turda in comunicatul transmis Stiri de Cluj. 

----------------------------

Polițistul local Sorin Remusica Rezmevesan, de la politia locala Turda, a intrat într-un duel verbal cu mai mulți clujeni, pe Facebook, intervenind în urma accidentului de pe strada Fabricii, unde un șofer a intrat pe contrasens pentru a evita un șofer care i-a tăiat calea. 

”În urma cu 3 zile a fost un accident la intrare pe podul feroviarilor ( intersecția Str. Fabricii cu Str. Luncii ) cu un Ford negru și o Skoda alba. Și nu, nu este vorba despre "Ford cu apucaturi de BMW". Eu am fost șoferul Fordului. Am intrat pe contrasens pentru ai salva viața tupeistului care mi-a intrat în fața, trecând peste 2 benzi (de pe Luncii a făcut stanga pe Fabricii). Evident, după accident a fugit de acolo cu fluieraturi de roti”, a scris Marius Gabriel. (Citiți AICI toată mărturia)

Polițistul local a intervenit pe grupul Info Trafic Cluj și a urmat discuția halucinantă de mai jos. Acesta nu este polițist local în Cluj-Napoca, ci la politia locala Turda. 

Adică tu ca sa nu lovești un prost, intri pe contrasens sa omori un om nevinovat? Oare care-i prostul în situația asta !? Cum să tragi de volan sa intri pe contrasens?? Asta spune multe despre tine, șofer prost ce ești!”, a scris Rezmevesan.

Marius Gabriel (șoferul care a evitat accidentul): Nu o sa incerc sa iti argumentez nimic, nu cred ca are vreun sens :))) dar mersi de comment

Larisa Claudia: Sorin Remusica Rezmevesan chiar is curioasa, credeti ca ati proceda altfel? Reflexele nu te intreaba ca windowsu’ daca esti sigur.

Cristina Sz: Ce frumos știe vorbi un competent organ al legii..politia locala ...bravo!

Varga Mihai: Sorin Remusica Rezmevesan observ ca esti un organ al legii. Dumneata cum îți permiti sa îl faci prost pe dansul? Oare nu ar trebui sa fii un exemplu pentru cetățeni? Întreb doar pentru un prieten!

Nely Nely: Sorin Remusica Rezmevesan, Domnule polițist ce drept va dă sa il faceti prost pe acest om care vrea sa isi caute dreptatea eu cred caci la fel ati fi făcut si dumneavoastra si la cum va faceti datoria nici nu ma mir caci închideți ochi la toți derbedei care circulă haotic si omoară oameni

Sorin Remusica Rezmevesan: Varga Mihai pune-l pe prietenul tău sa întrebe!

Sorin Remusica Rezmevesan: Cristina Sz daca erai tu in mașina care circula regulamentar si se băga în tine și avea de suferit copilașul tau, mai aveai oare afirmația asta tâmpita?

Varga Mihai: Sorin Remusica Rezmevesan comentariul tău referitor la domnul implicat in accident, spune multe despre tine;)

Cristina Sz: Eu cred ca ar trebui sa aveti grija la vocabular, ca deocamdata nimeni nu v-a jignit ...poftim organ al legii ce frumos știe vorbi, ce sa mai..

Christian Jovrea: Sorin Remusica Rezmevesan - Oamenii trebuie să își rezolve singuri problemele din păcate , pentru că cei ca voi stau la post ca să umple scrumiera de chiștoace , să facă bășcălie de cei noi pe post , să mai înșface câte o șpăguță la buzunar și să toce…Vezi mai mult

Marius Gabriel: Sorin Remusica Rezmevesan Daca continui asa, chiar as face o sesizare la sectia de locala... ca acum is in tema cu colegii...

Sorin Remusica Rezmevesan: Marius Gabriel succes!oricum in ambele cazuri nu o sa ai câștig de cauză! Ți-o garantez.

Larisa Claudia: Varga Mihai nu’i prima data când da comentarii de genul, asta dovedeste exact ca, ce se spune despre politia locala, nu e un mit, ci e cat se poate de adevarat. Cred ca bunica, cu 8 clase facute la tara, are mai multe clase ca el.

Marius Gabriel: Sorin Remusica Rezmevesan Pacat... Pacat ca traiesti pe banii nostrii.... pacat.

Sorin Remusica Rezmevesan: Va deranjează adevărul cumva?? De sunteți împotriva mea ? Nu tin partea nimănui ci doar zic adevărul! Cum am zis in primul comentariu, trebuia să-l lovești pe prostul cu taxi, simplu!

Acuma ce va ofticati toți. Marius ai gresit plătești, data viitoare Nu mai intra pe contrasens ca pana la urma omori pe cineva!

Iar pentru restul, nu mai fiți frustrați! Eu imi aleg bine cuvintele, si am o limita la așa zisele jigniri!

Sorin Remusica Rezmevesan: Apropo când nu sunt in timpul programului sunt in simplu cetățean si am dreptul la liberă exprimare! Deci pentru frustrați, seara liniștită!

Iar pentru Marius ,succes dar nu iti fa prea mari iluzii! O sa vezi ce " frumoasă " ii legea !

Comentarii Facebook