Taximetrele circulă la Cluj pe banda dedicată pentru transportul în comun - FOTO


Taximetriștii circulă la Cluj-Napoca pe benzile dedicate transportului în comun, adică pe Interzis. Miercuri, un taximetru a fost surprins în intersecția de lângă Prefectura Cluj, urmărind mijloacele de transport. 

Taxiul e între autobuze... Vine de pe Memorandumului așa. Un polițist local care l-a văzut a zis că taxiurile au voie pe sens interzis”, ne-a relatat un cititor.

Taximetriștii din cadrul Asociației Taxi Transilvania au protestat marți, 25 mai, pentru a cere acces liber pe benzile dedicate. Manifestația nu prea mai are rost, deoarece Primăria Cluj-Napoca acceptă, tacit, circulația taximetrelor pe benzile dedicate, cu toate că, oficial, primarul Emi lBoc spune că numai pe banda dedicată de pe Nicolae Titulescu pot circula taximetrele.

Asociația Taxi Transilvania cere montarea de indicatore rutiere care să spună că și taximetrele au voie să circule pe benzile dedicate, alături de mijloacele de transport în comun și bicicliști. 

Până la rezolvarea diferendului, taximetriștii care intră pe benzile dedicate circulă pe Interzis, cu excepția celei de pe Nicolae Titulescu. ”Atunci ne punem toți semn de taxi”, a concluzionat cititorul Știri de Cluj.

WhatsApp Image 2021-05-26 at 17.55.02.jpeg

Comentarii Facebook