Tatal premierului Emil Boc a fost inmormantat! La ceremonie a asistat Traian Basescu, Udrea si sute de localnici FOTO

 

Curtea familiei Boc, din satul Rachitele, a fost arhiplina la slujba de inmormantare a lui Ioan Boc, tatal premierului, care a inceput la ora 12.00.

 

La ceremonia de inmormantare participa pe langa rudele celui decedat si o serie de oficialitati, in frunte cu presedintele Traian Basescu, oficialitati care au aterizat pe Aeroportul International din Cluj in jurul orei 10.00. Vezi AICI detalii si FOTO.

 

Ioan Boc, 87 de ani, a decedat marti seara, 27 decembrie, in urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat la Spitalul de Recuperare din Cluj la inceputul lunii dupa un accident vascular cerebral.

 

Sicriul cu trupul neinsufletit a fost dus la Rachitele miercuri, fiind oficiata o slujba religioasa, iar azi-noapte a fost organizat un priveghi. Vezi AICI detalii.

 

Slujba de la casa familiei Boc s-a terminat la ora 13.30, iar grupul de ministri si presedintele Traian Basescu au plecat spre Cluj-Napoca, de unde vor lua avionul spre Bucuresti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (14.40)


In jurul orei 14.30, sicriul cu trupul neinsufletit a fost depus in cimitirul din sat.

Comentarii Facebook