Miercuri 17 Aprilie

Tatăl copilotului Razvan Petrescu: Nişte aberaţii. Avioul era cu dublă comandă

 

Tatăl copilotului Razvan Petrescu, a declarat că informațiile apărute în presa centrală, potrivit cărora la manşa avionului prăbuşit în Munţii Apuseni se afla copilotul Răzvan Petrescu şi nu Adrian Iovan, sunt aberații.

 

Ne uitam si noi la televizor şi nu ne vine să credem ceea ce auzim şi vedem, suntem şocaţii, sunt nişte prostii. Nu este nicio răsturnare de situaţie. Declaraţiile sunt făcute de oameni care nu ştiu cum arată o cabină de avion”, a spus Dan Petrescu, tatăl copilotului.

 

Dan Petrescu a recunoscut că fiul său se afla pe locul din stânga unde stă de obicei comandantul. ”Asta nu înseamnă că el era la comanda aeronavei. Orice avion din lumea asta are dubla comandă, bordul este la fel, poate fi pilotat si din stânga şi din dreapta. Ambii sunt piloţi, dar în timpul zborului regulile sunt foarte clare - unul singur este comandant şi răspunde de tot zborul, iar în acel zbor foarte bine puteau pilota amandoi insă  Răzvan a fost pilotul secund, Adrian a fost pilotul principal, comandantul aeronavei  Cum sa încerce să-l mute, de ce să-I mute ? E o aberaţie”, a declarat Dan Petrescu tatăl copilotului.

 

ADRIAN IOVAN nu pilota avionul care s-a prăbușit la Cluj

Comentarii Facebook