Tatăl copiilor care vând jucării în centrul Clujului a trimis o scrisoare emoţionantă din penitenciar - FOTO

 

Tatăl copiilor care au fost filmaţi de Ştiri de Cluj în timp ce vindeau jucării în Piaţa Mihai Viteazu a trimis o scrisoare emoţionantă din penitenciarul Bistriţa, unde este închis. 

 

"Nu i-am mai văzut din data de 28.11.2011 şi cu care copii nu le-am auzit nici vocea prin telefon din luna iunie 2012", şi-a început bărbatul povestea. 

 

Attila este închis la Penitenciarul Bistriţa pentru furt şi spune că fosta lui soţie îi refuză contactul cu cei doi copii. "Povestea ei eu nu o cred. Eu stau la 130 de kilometri de Cluj. Drumul dus-întors ar costa 100 lei împreună cu toţi copiii. Aici, la penitenciarul Bistriţa, sunt femei care au venit cu 7 copii să-şi viziteze tatăl de la o distanţă de 250 km, care tot aşa trăiesc din alocaţiile copiilor şi ajutorul social. Dar eu nu am primit din partea ei nici măcar 10 lei. Din luna noiembrie 2011. 

 

Eu aş avea foarte multe să vă scriu despre această femeie care sunt sigur că vrea să îi îndepărteze pe copii de tatăl lor. Eu nu cred că copiii nu vor să-şi vadă tatăl. Pentru că eu ceea ce am făcut ca să ajung aici am făcut-o pentru aceşti copii", a scris Attila.    

 

"Copiii mei, cand am plecat de acasa, aveau sute de jucarii, saci. Nu cred ca ii ducea capul sa puna jucariile jos, au fost influentati. De cine? mai mult ca sigur de mama lor. Eu, cat am fost, copiii erau ingrijiti nu imi placea sa vad ca fata mea sau baiatul meu merge la frigider si nu gaseste un iaurt. Daca se uita un pic la televizor, si se uita, o rog sa fie cu ochii pe copii, nu pe cafea si tigari, ca fara copii nu se poate trai", a mai spus Attila.

 

Protecţia Copilului Cluj a anunţat că a declanşat o anchetă în acest caz.

Copiii care vând jucării în Piața Mihai Viteazu au nevoie de AJUTOR! Poliția Cluj ne-a transmis să sesizăm DIICOT -ul - VIDEO

Comentarii Facebook