Târgul de Crăciun Cluj-Napoca SAU Târgul de Crăciun Sibiu. Care vi se pare mai reușit? VIDEO din dronă


Târgurile de Crăciun atrag tot mai mulți oameni, moda fiind importată din marile capitale europene. Cel mai celebru este Târgul de Crăciun de la Viena, de unde toți se inspiră, cu mai mult sau mai puțin succes.

Târgul de Crăciun Cluj, pe stil nou, este puțin mai recent față de Tîrgul de Crăciun de la Sibiu, care are o vechime mai mare. La presiunea oamenilor, de câțiva ani și Târgul de Crăciun Cluj-Napoca s-a upgradat. Preferințele sunt probabil clare, cu toate că cele două au ajuns să semene extrem de mult în 2021.

În 2021, Târgul de Crăciun Cluj-Napoca are roată panoramică, carusel, căsuțe cu diverse produse la prețuri mari și brad. Accesul este numai pentru cei vaccinați, cu toate că după ora 20.00 nimeni nu mai verifică nimic. Târgul de Crăciun Cluj-Napoca nu mai are în acest an patinoar, lucru care i-a cam redus din atractivitate. 

Târgul de Crăciun Sibiu are unele atracții în plus, deși în mare se aseamănă cu cel de la Cluj. La Sibiu mai găsim un patinoar și un brad mult mai estetic. 

Vă invităm să lăsați un comentariu în care să spuneți, dacă ați fost în acest an la târg și care vi se pare mai frumos!

Comentarii Facebook