Targ vintage, de vineri pana duminica in Piata Muzeului din Cluj-Napoca


O noua editie a targului vintage are loc in perioada 2-4 septembrie la Cluj-Napoca.

"Evenimentul aduce intr-o lume a produselor de serie, un spatiu dedicat fanilor hainelor retro si vintage, accesoriilor personalizate, creatiilor originale hand-made. Fiecare obiect achizitionat poate sa devina un mic exponat de muzeu personal. Muzica veche si buna, proiectiile de filmulete si spoturi retro, prezentarile de moda, toate vin sa intregeasca singura manifestare de gen din Cluj-Napoca.

Brandul si-a castigat deja notorietatea prin cele zece editii  clujene organizate la Casa Tranzit, in Piata Muzeului, in spatiul UAD de la Casa Matei si – in calitate de partener TIFF- in curtea Muzeului de Arta. "Targutu’ Vintage" a fost prezent si la Teatrul Mic din Bucuresti, ba chiar si in Vama Veche", a spus Cristi Grindean.

Clujenii vor putea sa isi cumpere haine si accesorii deosebite din Piata Muzeului. "Din cornul abundentei de expozanti vor curge "bunatati" pentru toate gusturile: palarii si manusi elegante, rochii si pantofiori "de sezon", esarfe, bijuterii vintage si hand-made, fuste hippie, bluzoane optzeciste, posete glamour si trench-uri hepburniene. Ocazie pentru clujenii atinsi de "dogoarea" vintage sa se racoreasca cu o partida de shopping  si sa descopere cele mai originale sugestii pentru  toamna vintage 2011", a mai spus Grindean.

Comentarii Facebook