Târg de antichități și petrecere ”Daydreaming”, la Iulius Mall Cluj, în acest weekend



Clujenii au parte de un weekend relaxant la Iulius Mall, în acest sfârșit de săptămână, în compania muzicii și a obiectelor înnobilate cu patina timpului.

Astfel, vineri, 16 septembrie 2016, de la ora 16.00, toți cei dornici să petreacă o după - amiază relaxantă, pe ritmuri electronice și alături de prieteni, sunt invitați la ultima petrecere Rooftop Daydreaming din acest an. Terasa Iulius Mall Cluj va fi locul de întâlnire al celor puși pe distracție, cei prezenți având prilejul de a admira orașul de la înălțime și de a se destinde cu muzica lor preferată. De buna lor dispoziție se va ocupa DJ Jacob Groening, din Berlin. Atmosfera antrenantă va fi completată de ritmurile Marwan și Akos. Evenimentul este organizat de Daydreaming Experience, preţul unui bilet fiind de 20 de lei.

Sâmbătă și duminică, pe 17 și 18 septembrie, parterul Iulius Mall Cluj va reuni numeroși colecționari, pregătiți să îi impresioneze pe clienți cu cele mai frumoase piese care poartă amprenta trecutului. Târgul de Antichități și Obiecte Decorative prezintă o varietate de articole reprezentative pentru culturi diferite, impresionante prin poveștile care le definesc. Pasionații vor găsi porțelanuri, mic mobilier, tablouri, numismatică, filatelie, bijuterii și multe alte obiecte vechi de artă și decorative. Târgul este organizat de Galeria Ernest.

Comentarii Facebook