Tânărul drogat care și-a sechestrat iubita la Câmpia Turzii a fost arestat


Tânărul de 26 de ani băut și drogat, care și-a sechestrat iubita pe o stradă din Câmpia Turzii, a fost arestat. 

Bărbatul de 26 de ani, din Câmpia Turzii, a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda cu propunere de arestare preventivă, iar în urma admiterii măsurii, pe numele acestuia fost emis mandatul de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Ca urmare a tuturor activităților investigative derulate, cercetările au fost extinse și cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă în vederea executării măsurii dispuse .

Incidentul s-a consumat în 3 ianuarie, pe strada Grădinarilor, din Câmpia Turzii. Bărbatul s-a certat cu iubita și aceasta a refuzat să mai meargă cu el cu mașina. Șoferul a urcat-o cu forța și a demarat în trombă, dar s-a oprit la scurt timp într-un parapet de pe marginea drumului.

Fata a reușit să scape și a fugit. Tânărul, lovit la cap, s-a făcut și el nevăzut, dar poliția chemată de trecători l-a reperat într-o localitate din apropiere.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost testat și cu aparatul DrugTest, care a indicat rezultat pozitiv la substanţe cu efect psihoactiv, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Pe loc a a fost reținut de polițiștii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii  pentru o perioadă de 24 de ore, fiind efectuate în continuare cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În 4 ianuarie, acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook