Tanara rapita si talharita la posta din Caseiu de fostul iubit


O tanara de 19 ani din comuna Caseiu, judetul Cluj, a fost talharita si apoi rapita de fostul ei iubit, chiar din oficiul postal din localitate, in timp ce incasa alocatia copiilor.

"In 9 decembrie, in jurul orei 8.45, Postul de Politie Caseiu a fost sesizat telefonic de catre  B. Iosif, de 40 de ani, din Uriu,  judetul Bistrita Nasaud, despre faptul ca in cursul diminetii, in timp ce se afla la oficiul postal Caseiu, impreuna cu fiica lui, H. Alina, de 19 ani, din comuna Caseiu, judetul Cluj, la iesirea din cladire, au fost atacati de catre C. Dorin, de 21 ani, din Caseiu, care era insotit de alte doua persoane si care  prin violenta, au deposedat-o pe fiica lui de suma de 1400 lei si au dus-o cu forta intr-o locuinta de pe raza comunei Caseiu", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Alma Brehariu.

Politistii au demarat cercetarile si au stabilit ca: "H. Alina a trait in concubinaj cu C. Dorin, pana in cursul lunii septembrie 2011, cand in urma unor neintelegeri, aceasta s-a mutat impreuna cu copii la domiciliul parintilor. In 9 decembrie, H. Alina, insotita de tatal si fratele sau, au venit in comuna Caseiu, la oficiul postal, pentru a ridica alocatia copiilor, restanta pe ultimele trei luni. La iesirea din oficiul postal, acestia au fost atacati de catre C. Dorin, L. Dacian si S. Alin, care, prin violenta, i-au sustras suma de 1400 lei, au tulburat grav ordinea si linistea publica si au dus-o cu forta pe H. Alina intr-o locuinta de pe raza comunei Caseiu, unde a fost gasita de catre organele de politie".

Barbatul care si-a rapit fosta iubita au fost arestat pentru 29 de zile de Judecatoriei Dej si este cercetat pntru lipsire de libertate, talharie si tulburarea ordinii si linistii publice.

 

Ceilalti doi complici sunt cercetati in stare de libertate, primind interdictia de a parasi localitatea.

Comentarii Facebook