Joi 9 Iulie

Tânăra de 21 de ani care a murit la Cluj avea permis din luna mai. Ce mesaj a pus pe Facebook! - FOTO


O tânără de 21 de ani a murit într=un dramatic accident de circulație produs între localitățile Plăiești și Bădeni, comuna Moldovenești. Ana Maria avea 21 de ani și a intrat cu mașina direct într-o autoutilitară.

Da.. da Ana.. am fost primul care o ajuns la tine.. am fost primul care o încercat disperat sa te ajute.. primul care o sunat după ajutoare implorând sa ajungă cât mai repede la tine.. am încercat sa te ajut dar din păcate n-am putut.. ai fost captivă între ruinele unei mașini nenorocite..ma uitam la tine și îmi curgeau lacrimile.. îți vedeam chipul blând, chipul nevinovat.. și așteptam.. asteptam ca cineva sa vina și sa te scoată odata de acolo.. stăteam neputincios și sunam disperat sa vina odata.. sa vină sa te ajute..dar din păcate n-ai mai putut.. din păcate sufletul tău n-a rezistat și te-ai dus dintre noi.. odihnește-te in pace!!”, spune Szabadi Ervin, cel care a fost la locul accidentului și care o cunoștea pe tânără.

Ana Maria locuia în Plăiești, iar în mașina pe care o conducea mai erau mama ei (41 ani) și fratele său (10 ani), care au fost duși la spital, de urgență, fiind răniți, scrie Turda News.

Ana Maria lucra la un parc industrial din zonă și era foarte populară în rândul prietenilor ei.

Ciudat este că recent a postat pe Facebook următorul mesaj: ”Când această linie se va îndrepta, vei fi iubit de toți”.

mesaj-ana.png

Comentarii Facebook