Tânăr surdomut, accidentat mortal pe 21 Decembrie de ambulanța SMURD - FOTO

 

UPDATE

Cercetările efectuate de Poliția Cluj arată că băiatul a traversat strada pe culoarea verde. Inițial s-a crezut că a fost culoarea roșie, dar mărturiile celor care au asistat la acest tragic invident au infirmat acest lucru. 

---------------------- 

Știrea inițială

Un tânăr surdomut a fost accidentat mortal pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, de o ambulanță care s-ar fi aflat în misiune.

Tânărul a traversat strada pe trecerea de pietoni, dar din cauza handicapului nu a observat ambulanța. 

Un pieton în vârstă de 14 ani a fost accidentat grav pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. A traversat strada pe culoarea roșie a semaforului și a fost surprins și accidentat de o ambulanță SMURD, care se afla în misiune”, a precizat un polițist de la fața locului.

Ambulanța SMURD ieșise din curtea ISU Cluj și se deplasa în viteză la un caz.  Tânărul a fost lovit în plin, și a fost resuscitat fără succes. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a spus că ambulanța SMURD se deplasa la Aeroport pentru a prelua un nou-născut adus cu elicopterul.

Ambulanţa implicată în accident era una de neonatologie care se deplasa la un caz pentru a prelua un copil nou-născut adus cu elicopterul pe Aeroportul Cluj şi avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Echipajul medical a fost preluat de o altă ambulanţă SMURD de la Terapie Intensivă şi a fost transportat pentru a prelua copilul de la aeroport. O altă ambulanţă de la SAJ Cluj a fost dislocat pentru a acorda asistenţă medicală şi a efectua manevre de resuscitare pentru tânărul accidentat care a şi decedat”, a subliniat Biriş.

Foto: Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook