Tânăr din Cluj, beat și cu permisul suspendat, a făcut accident de mașină și a băgat un bărbat în spital


Un clujean de 33 de ani s-a ales cu dosar penal și a ajuns 24 de ore după gratii după ce a comis nu una, ci trei infracțiuni. În plus, din cauza lui, un bărbat a ajuns la spital.

Polițiștii de Compartimentul Rutier Huedin au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din comuna Căpușu Mare, cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni.

Beat și cu permisul suspendat, a făcut accident

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au intervenit la un accident de circulație pe DN1-E60, în localitatea Dumbrava, comuna Căpușu-Mare.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Căpușu-Mare, care circula pe un drum secundar și un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din județul Harghita, care circula pe DN1-E60, pe direcția Huedin spre Cluj-Napoca”, au transmis polițiștii.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul de 33 de ani nu avea dreptul de a conduce autovehicule ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier.

Totodată, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar bărbatului de 33 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, au mai transmis polițiștii clujeni.

A băgat un bărbat în spital

În urma impactului, bărbatul de 47 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările față de bărbatul de 33 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Comentarii Facebook