Joi 23 Martie

Tânăr clujean, mutilat pe viață de o mașină de cules porumb VIDEOUn tânăr de 22 de ani, din localitatea clujeană Câțcău, a fost mutilat în urma unui accident de muncă, petrecut joi dimineață.

Acesta se afla pe un camp de la marginea comunei pentru a recolta porumbul cu un utilaj remorcat la un tractor. Pentru ca acesta s-a infundat, tanarul a coborat din tractor si a vrut sa inlature gramada de porumb stransa in utilaj, cu mana, fara insa sa-l opreasca. In momentul in care si-a bagat mana in utilaj, rolele care invarteau cutitele i-au prins membrul intre ele, strivindu-i toate degetele, scrie dejeanul.ro.

Un bărbat care se afla cu el pe câmp a sunat rapid la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al pompierilor, aceștia reușind să îi scoată mâna tânărului din utilaj.

Victima a fost transportată la spital de o ambulanță, însă medicii nu au reușit să îi mai salveze degetele de la mâna dreaptă. Acesta a fost transportat ulterior la Cluj-Napoca pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Comentarii Facebook