Tâlhari, reținuți de polițiștii clujeni după un furt din magazin. Au bătut agenții de pază pentru a scăpa


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați acuzați de comiterea unei tâlhării.

”La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 15:30, poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un magazin şi s-au îmbrâncit cu agenţii de pază pentru a scăpa.”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data menţionată, în jurul orei 14:50, doi bărbaţi, care se aflau în incinta unui magazin de pe Calea Floreşti, din Cluj-Napoca, au luat mai multe bunuri de pe rafturi pe care le-au ascuns sub îmbrăcăminte.

Aceştia au trecut de casa de marcat, fără a avea intenţia de a plăti contravaloarea produselor, iar pentru a-şi asigura scăparea au îmbrâncit şi lovit cu picioarele doi agenţi de pază ai magazinului, care au încercat să-i oprească la ieşire.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit în scurt timp să identifice doi bărbaţi, de 20 şi 38 de ani, din Floreşti, bănuiţi de sustragerea bunurilor. Unul dintre aceştia se afla sub măsura controlului judiciar pentru comiterea unor fapte de furt.

Prejudiciul, în valoare de circa 100 de lei, a fost recuperat.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.





Comentarii Facebook