Tâlhar reținut de polițiștii clujeni! A comandat un colet și apoi a bătut curierul ca să scape de plată



Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr din municipiul Dej, pentru pentru săvârșirea infracţiunii de „tâlhărie”.

Mai exact, conform IPJ Cluj, la data de 22 august, un bărbat de 26 ani din comuna Unguraș, județul Cluj, agent de distribuție, a sesizat Poliția municipiului Dej despre faptul că ar fi fost agresat de un client.

Polițiștii au intervenit imediat la locul indicat, iar victima le-a relatat că, în timpul serviciului, s-a deplasat pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Dej, iar în timp ce se pregătea să livreze un colet unui bărbat, a fost lovit de acesta cu pumnul în zona feței.

Agresorul, un tânăr de 23 ani din municipiul Dej, ar fi luat coletul comandat și s-a deplasat într-o direcție necunoscută, fiind identificat și depistat ulterior de polițiști.

Tânărul este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunie de “tâlhărie” faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar tânărul a fost reţinut pentru o durată de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook