Tablou dezolant în Mănăștur, la Minerva. Mămică din Cluj: „Nu mă simt în siguranță dacă doresc sa mă duc cu copilul până la magazin”


Tablou dezolant în zona Minerva din cartierul Mănăștur! Clujenii spun că Parkingul Minerva este un focar de infecție, care arată și miroase îngrozitor. O mămică chiar reclamă faptul că din cauza persoanelor care consumă alcool sau alte substanțe în zonă, îi este frică să iasă seara cu copilul din casă. 

,,Bună ziua. În tunelul dintre toboganele din parc mai mereu sunt materii fecale, la fel și în parkingul de la Minerva care oricum arată îngrozitor și miroase a urină peste tot. Încercați să urcați cu liftul cu un copil în brațe seara sa vedeți ce frumos e. 

Iar lângă parcul de joacă e plin de tot felul de specimene care beau alcool și înjură încontinuu pentru ca au pierdut bani la jocurile de noroc. Seara nu mă simt în siguranță dacă doresc sa mă duc cu copilul până la magazin știind ca trebuie sa trec prin fata localurilor de genul jocuri de noroc, case de pariuri. 

Cred ca ar fi înțelept sa nu mai fie aprobate autorizații pentru tot felul de jocuri de noroc în apropierea parcurilor, grădinițelor, școlilor”, a reclamat femeia. 

Nu de puține ori, parkingul Minerva a fost comparat cu un WC public, oamenii au sesizat Primăria, însă întreținerea lui se dovedește a fi o sarcină mult prea grea pentru administrația locală. 

Comentarii Facebook