Tabără ilegală în Parcul Est, depistată de polițiștii locali: Oamenii sărmani au fost amendați și alungați în Postul Paștelui! Anunțul viceprimarului


Viceprimarul Clujului, Dan Ștefan Tarcea, anunță că o tabără ilegală a fost depistată și desființată în Parcul Est. Cinci persoane din județul Mureș ar fi trăit în locuințele improvizate, între care se afla și o femeie cu un adolescent. 

Persoanele au fost amendate cu sancțiuni în valoare de 3000 de lei și duse în gara CFR. Tarcea spune că construcțiile improvizate au fost desființate, iar zona salubrizată.

Polițiștii locali au depistat o tabără ilegală în Parcul Est, în care au fost depistate 5 persoane care au domiciliul în județul Mures. Persoanele au fost amendate cu sancțiuni în valoare totala de 3000 lei, duse în gara CFR, construcțiile improvizate au fost desființate, iar zona a fost salubrizată.

Dacă identificați astfel de situații, vă rog să sunați la următoarele numere de telefon: Telefonul Primarului 0264 984 sau la Poliția Locală 0264 955”, a transmis Dan Ștefan Tarcea. 

Foto: Facebook/Dan Ștefan Tarcea

t1.jpeg

Comentarii Facebook