Sambata 15 August

Szilard Sziklavari, solist la Opera Maghiara Cluj, s-a sinucis VIDEO


Szilard Sziklavari, solist la Opera Maghiara din Cluj, a fost gasit injughiat in baia din propria casa, in noaptea de duminica spre luni, dupa un spectacol.

Iubita lui Szilard Szileklavari, 31 de ani, a sunat la 112 si tanarul fost transportat de un echipaj SMURD la Institutul Inimii, dar a decedat ca urmare a ranilor suferite.

Politistii banuiesc ca solistul Operei Maghiare din Cluj si-a pus capat zilelor, dar cercetarile continua. Szilard Szileklavari s-a injunghiat in zona pieptului cu un cutit de bucatarie.

 

Medicii de la Institutul Inimii l-au operat de doua ori, dar luni, 2 aprilie, in jurul orei 12.00 s-a inregistrat decesul.

 

"Si-a aplicat mai multe lovituri de cutit in zona hemitoracelui stang in baia locuintei. A fost dus la spital si a suferit doua interventii chirurgicale si a decedat luni, in jurul orei 12.10", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Solistul Operei Maghiare Cluj a fost stabilizat in urma primei interventii chirurgicale, dar a decedat din cauza complicatiilor.

 

Colegii acestuia sunt socati de cele intamplate, mai ales il stiau pe Szilard Sziklavari ca fiind un om vesel si fericit.