Sute de locuitori din Florești au rămas fără medicamente compensate de Casa de Sănătate

 

Casa Asigurări de Sănătate Cluj a tăiat finanțarea medicilor de familie din Florești, pe motiv că în 6 luni ei nu au reuşit să înscrie pe liste 700 de pacienţi.

 

”Consideram aceasta clauza un pic pretentioasa, avand in vedere ca ne adresam unei populatii care a venit in zona Floresti si este inca in asezare”, a declarat un medic de familie din localitatea Floreşti.

 

”Facem un apel disperat. M-am necajit foarte tare cand am auzit ca nu putem beneficia de retete”, a declarat un pacient.

 

”Am venit sa protestam fata de casa de asigurari. O anomalie ca in termen de 24 de ore sa desfiintezi activitatea unui medic de familie”, spune un alt pacient.

 

Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate spun că medicul nu a respectat clauzele din contract, însă pacienţii pot alege să se înscrie la alt doctor.

 

”Comisia paritara a stabilit un număr minim de 700 de asigurati in cazul medicilor de familie nou intrati in sistem”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate Cluj, conform româniatv.net.

Comentarii Facebook