Marti 7 Februarie

Sute de clujeni amendați într-o singură zi pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19

Polițiștii clujeni au desfășurat, în ultima zi, o serie de acțiuni pe raza întregului județ pentru a verifica respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, alături de jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi ai Grupării de Jandarmi Mobile ”Ştefan Cicio Pop” Cluj-Napoca, precum și de poliţişti locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au acționat în ultimele 24 de ore, în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19”, informează IPJ Cluj.

În acest context, peste 330 de forțe au legitimat un număr de 1.740 de persoane. 

De asemenea, au fost controlate 132 de mijloace de transport persoane și verificate aproximativ 120 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară necesare diminuării îmbolnăvirilor.

Nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, alături de noile măsuri instituite începând cu data de 9 noiembrie a.c., a atras aplicarea unui număr total de 221 sancțiuni contravenționale în valoare de 44,085 de lei.
Comentarii Facebook