Suporterul U Cluj, care l-a lovit cu o dală în cap pe cameramanul Jandarmeriei, eliberat de la Gherla

 

Adrian Stanciu, zis ”Controlorul”, suporterul U Cluj care l-a lovit cu o dală în cap, în 2008, pe cameramanul Jandarmiei Cluj, a fost eliberat de la Gherla.

 

Adrian Stanciu, 22 de ani, a stat după gratii 4 ani, fiind eliberat condiționat, cu 2 ani mai repede. ”Controlorul” l-a lovit, în 7 mai 2008, înainte de meciul de foc ”U” Cluj - CFR Cluj, cu o dală smulsă din trotuar pe Gabriel Oșan, cameramanul Jandarmeriei, căzut la pământ după ce a fost lovit înainte de mai mulți suporteri.

 

”La îndeplinirea termenului minim de detenţie, a intrat în comisia de eliberare condiţionată, aceasta i-a evaluat traseul execuţional şi a făcut propunerea instanţei de judecată. Eliberarea lui a mai fost propusă şi anul trecut, dar atunci i s-a refuzat punerea în libertate. Dosarul a fost reanalizat acum”, a declarat Dan Donciu, purtătorul de cuvânt al Pentenciarului Gherla, conform evz.ro.

 

Sursa: Prosport.ro


Pentru U Cluj fac orice,merg chiar și la pușcărie. (...) Regret că m-am oprit la un pumn, pentru că stau la pușcărie pentru un pumn. Cred ca 99% din cei de pe lumea asta au dat cel puțin un pumn la viața lor și nu a ajuns la pușcărie. Eu cu un pumn am ajuns la pușcărie”, povestea în 2012, într-un interviu, Adrian Stanciu.

 

Voi ieși de aici și mă voi întoarce pe stadion, la peluze, nu văd de ce nu m-aș întoarce. Voi face parte din galerie, la fel cum a fost când am plecat la pușcărie”, a mai spus atunci Stanciu. 

 

El a mai precizat că va avea ”grijă” de suporterii CFR Cluj, care trebuie să se teamă de el.

 

Victima acelui atac, Gabriel Oșan, a stat mai multe săptămâni în spital, iar perioada de refacere după atacul violent al suporterului a durat câteva luni.

Comentarii Facebook