Suporterii maghiari au spart geamul unei mașini din Cluj: Am fost atacați pentru că avea tricolorul legat de masină



Unii dintre suporterii maghiari care au venit să vadă meciul din această seară au început să facă probleme când au ajuns pe teritoriul României.

Martori ai violențelor acestora au fost și câțiva clujeni, care s-au trezit cu un bolovan în geamul mașinii pentru simplul fapt că aveau steagul României legat de mașină.

Aceștia chiar au încercat să-i atace pe clujeni, însă din fericire au fost opriți de polițiști.

"Suntem cu două maşini de CJ şi, îndreptându-ne spre Bucureşti, pentru a merge la meciul de diseară, cu steagurile României legate de maşini, am fost atacaţi cu pietre de nişte suporteri unguri cu un autocar alb care mergea înspre Bucureşti, în apropierea localităţii Faldioara, din judeţul Braşov. Unul dintre bolovani ne-a lovit maşina, spărgând geamul, după care atunci când au fost opriţi de poliţia rutieră, au încercat să ne atace. Din fericire, au fost opriţi de câţiva poliţişti. Momentan sunt reţinuţi de nişte echipaje şi tocmai am aauzit de la unul dintre localnici că aceştia chiar şi acum sar în faţa maşinilor care au steaguri tricolore, încercând să le lovească", a scris acesta, ataşând şi o poză, potrivit ProSport.ro.

Comentarii Facebook