Duminica 28 Aprilie

Suporter prins de polițiști după ce a ascuns grămezi de petarde pe Cluj Arena. Voia să le folosească la meciul România - Danemarca FOTO



Polițiștii clujeni au depistat și ridicat, joi, 39 de articole pirotehnice interzise la deţinere, care ar fi fost plasate de către un bărbat în incinta stadionului Cluj Arena.

La data de 23 martie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat care introducea articole pirotehnice interzise la deţinere in incinta stadionului Cluj Arena”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii au găsit 39 de articole pirotehnice, care ar fi fost plasate de către bărbatul de 29 de ani, din Cluj-Napoca, în patru locaţii diferite din incinta stadionului. Din informaţiile obţinute, acestea urmau a fi folosite duminică, la meciul de fotbal România – Danemarca.

Articolele pirotehnice au fost ridicate de către poliţişti în vederea continuării investigaţiilor, iar bărbatul a fost identificat, fiind întocmit un dosar penal.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept, faptă prevăzută de Legea nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Comentarii Facebook