Miercuri 24 Aprilie

Sumudica a lovit un troleibuz in Cluj-Napoca - FOTO



Marius Sumudica, antrenorul CFR Cluj, a lovit un troleibuz in central Clujului.

Sunt un pic afectat și de un incident trăit astăzi, fiind lovit de un troleibuz. Autovehiculul cu care circulam a fost acroșat de un troleibuz. Chiar vreau să fac un apel: băi, oamenih buni, dacă nu v-ați săturat de cancanuri, nu-l veți mai avea pe Șumudică ăla de acum câțiva ani, care să fie pe toate paginile ziarelor. Încerc să evit, să mă canalizez pe ce am de făcut aici. 

Nici n-au trecut 5 minute și m-au sunat cei de acasă speriați cu fel de fel de știri citite. Chiar pe un site din București a apărut că Șumudică e vinovat, că ar fi acroșat troleul. Cum să fiu eu vinovat, cum să acroșez eu troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor care veneau din sens opus, troleul vine din spate, mă acroșează, mă aruncă doi metri și spun că am acroșat eu. 

Dacă vor să ia detalii, să se intereseze, să adă amiabila făcută, în care conducătorul transportului în comun recunoaște că a greșit și își asumă toată vinovăția. Hai să nu-i mai punem în cârcă lui Șumudică tot felul de probleme! V-am spus că sunt, până la un moment dat, liniștit, dar când mă atacă cineva și apar minciuni de presă, nu pot sta deoparte și voi răspunde de fiecare dată”, a spus Șumudică, la o conferință de presă.

Comentarii Facebook