Şulea, primarul comunei Floreşti: Situaţia gunoaielor aruncate în Someş, în comuna Floreşti, trebuie rezolvată de instituţiile abilitate

 

Mai mulţi cetăţeni din comuna Floreşti se plâng de faptul că, în comuna Floreşti, pe râul Someş, sunt aruncate foarte multe gunoaie. 

 

"Din păcate în Comuna Floreşti tot cursul Someşului este o adevarată zonă "PATA RAT 2". Malurile sunt pline de de moloz, cărămizi, pet-uri, pampersuri şi mii de alte gunoaie sunt ”aşternutul” prin care trebuie să treci ca să ajungi la apă. Dar o altă surpriză te aşteaptă când te gandeşti ca ai scăpat, canapele, saltele, pet-uri, folii de plastic, table etc. În orice direcţie te uiti, vezi numai gunoaie.

 

Toata lumea aruncă resturi menajere sau ceea ce rămâne după o construcţie sau o renovare pe acele terenuri pe care cândva creşteau cartofi şi porumb”, ne-a scris Persa Mariana, care a realizat şi fotografiile.

 

Cum se aruncă gunoiul în Floreşti, direct în Someş STIREA CITITORULUI - FOTO

 

Primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, susţine că, organele abilitate pentru această acţiune ar trebui să-şi facă datoria aşa cum se cuvine: "Chiar săptămâna trecută am avut o discuţie cu cei de la Apele Române pentru a remedia această situaţie. Eu unul, în calitatea de primar nu sunt obligat şi nu am datoria de a face curat, însă cu toate astea am făcut acest lucru în urmă cu ceva timp lucru, pentru că îmi pasă. Acum cred că este de datoria organelor abilitate să ia măsuri cu privire la acest fapt", a spus Horia Şulea.

 

Anca Baciu

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook