Șulea face ceea ce Boc nu are curaj! În Florești vor fi polițiști locali sub acoperire

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a explicat că în cea mai mare comună din România au început să lucreze polițiști locali ”sub acoperire”.

 

Aceștia polițiști locali nu mai poartă uniforma și îi pot surprinde mai usor pe cei care obișnuiesc să lase mizerie după ei în parcuri, pe străzi sau în zonele cu iarbă verde. 

 

Am fost acum câteva zile în părculețul din Cetatea Fetei. Un părculeț făcut cu eforturi destul de mari la momentul respectiv. Am făcut cîteva pavele scoase la loc și la câteva bănci coji de semințe la nivel de 10 - 15 cm. Pe această cale vreau să le aduc la cunoștință concetățenilor mei, floreștenilor, ca pentru o corectă conduită pe domeniul public și pentru a preveni cazurile de acest fel, începând de marți, 2 mai, avem câțiva polițiști localu=i care vin la serviciu în civil. Doamne și domni, dar mai ales doamne. Aceștia se vor contopi în rândul oamenilor și se va întâmpla ceea ce mie mi îmi place să fac, vor da amenzi. 

 

Nu a fost idea mea. A fost ideea doamnei Mihaela Iancu, polițist local în cadrul departamentului de protecție a mediului, care mi-a spus că degeaba se duce îmbrăcată în uniformă, pentru că o văd de la o poștă. 

 

Vor avea la ei legitimație și colegii în uniformă vor fi în zonă, ca să nu fie probleme. Vreau să spun că majoritatea oamenilor sunt civilizați, dar sunt unii care trebuie corectați”, a spus primarul Horia Șulea, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Pe lângă cei care fac mizerii, mai sunt vizați și cei care își plimbă câinii prin parcuri sau pe terenurile de lângă blocuri și nu fac curățenie după animalul de companie. 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook