Subprefectul Clujului avea o IDILĂ cu subofițerul SRI care îi furniza informații lui Horea Uioreanu. Cum circulau BÂRFELE!

 

Fostul subprefect al Clujului, Mihea Iuoraș, avea o relație amoroasă cu subofițerul SRI, Anca Albu, care îi furniza informații lui Horea Uioreanu, prin intermediul mamei sale.

 

Conform Evenimentul Zilei, Anca Albu, subofiţerul SRI îi furniza informaţii preşedintelui CJ Cluj, dar era implicată într-o relație cu subprefectul judeţului. 

 

A venit de câteva ori la mine la birou deoarece nu l-a găsit pe Horea Uioreanu şi mi-a spus mie că preşedintele CJ Cluj ar fi urmărit. Nu înţeleg de îmi spunea mie toate aceste chestiuni, deoarece eu nu le-am transmis mai departe”, a declarat fostul subprefect clujean.

 

Personal, nu mă simt vinovat. Am primit post factum mai multe informații legate de faptul că SRI l-a monitorizat pe Horea Uioreanu sau chiar pe mine. Sunt acuzat că aceste informații le-am transmis mai departe lui Horea Uioreanu, dar nu este nimic adevărat. Oricum acele informații nu au produs niciun rău anchetei penale din moment ce rezultatul a fost un succes al procurorilor”, a mai spus Mihnea Iuoraș. 

 

Subofițerul Anca Albu îi comunica mamei sale date din dosar, iar aceasta se ducea și îi dădea raportul lui Horea Uioreanu.

 

În schimbul acestor informații, președintele Consiliului Județean Cluj ar fi sprijinit-o pe Anca Albu în obţinerea transferului la SIE, spun procurorii.

 

Scopul urmărit de către inculpată prin divulgarea acestor informații a fost obținerea transferului în cadrul Serviciului de Informații Externe, cu mijlocirea directă a președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu”, se arată în rechizitoriul DNA.

 

Sursele din cadrul PNL Cluj au declarat pentru Știri de Cluj că Mihnea Iuoraș ar fi primit informații vehiculate în multe medii din Cluj-Napoca, informații care vorbeau despre suspiciunile de corupție care îl vizau pe Uioreanu. ”I-a spus ceea ce i-am spus și noi. Să înceteze cu aceste ilegalități pentru că deja se vorbește în oraș despre problemele de la pistă. Mama subofițerului de la SRI era prietenă de familie cu Uioreanu și mergea și îi spunea ce auzea.

 

Practic pe Iuroaș l-au luat la pachet. Această tânără a zis că i-a spus și lui ca să scape ea mai ușor. Din câte se vede erau numai bârfe pentru că procurorii și SRI și-au făcut bine treaba și avem arestări”, a declarat sursa citată.

 

Uioreanu avea o cârtiță la SRI. Procurorii militari din DNA l-au pus sub acuzare și pe fostul suprefect Mihnea Iouraș

Comentarii Facebook