Luni 27 Martie

Studentul din Cluj, care a supraviețuit carnagiului de la Bistrița, a fost externat, după ce și-a revenit miraculos


Studentul de la UTCN, originar din Suceava, singurul supraviețuitor al accidentului de la Bistrița, în care au murit 3 persoane, a fost externat din spital.

Daniel Rusu, tânărul din comuna Pojorâta, singurul supraviețuitor al carnagiului din județul Bistrița, a fost tratat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acesta a fost intubat, iar starea lui s-a ameliorat foarte repede. 

Daniel a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, iar medicii au fost încântați de modul în care a răspuns tratamentului.

Tânărul în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, care fusese internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în stare gravă în urma accidentului rutier din localitatea Telciu, a fost externat în cursul zilei de ieri, 18 ianuarie, cu stare generală bună.

Având în vedere traumatismele pe care le-a suferit, dar a căror evoluție a fost favorabilă, pacientul se va prezenta la control medical periodic”, a informat, la solicitarea jurnaliștilor de Bistrița Express purtătorul de cuvânt al SJU, Camelia Strungari.

Accidentul din 15 ianuarie 2023, de pe DN 17 C, la ieșirea din comuna Telciu spre comuna Romuli, s-a soldat cu trei decese: Robert Cehren (21 de ani), Alexandra Străjeriu (20 de ani) și Costică Cehren (40 de ani) – unchiul lui Robert Cehren. Studentul Daniel Rusu, a fost singurul supraviețuitor.

În urma accidentului rutier petrecut duminică seara (08.01.2023) pe DN 17 C, în localitatea Telciu din județul Bistrița-Năsăud, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, în stare gravă, cu politraumatism, cu multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu. A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al unității medicale, Camelia Strugari.

Mașina era condusă de Robert Cehren (21 de ani). Autoturismul a derapat și a lovit din lateral un autocar plin cu călători. Mașina a fost proiectată apoi în râul Sălăuța, de pe marginea drumului.

Tinerii din autoturism se întorceau la facultățile din Cluj-Napoca, iar unchiul lui Robert urma să ia un avion pentru a pleca la munca în străinătate.

Comentarii Facebook