Studenții cer linie directă între Zorilor și Gheorgheni! Nu o au, dar deja se și ceartă

 

Studenții din Obsevator cer Primăriei Municipiului Cluj-Napoca ”introducerea unei linii de transport in comun care sa serveasca si sa faca mai rapid si accesibil transportul din Zorilor catre cartierul Gheorgheni”, se arată într-o petiție.

 

Studenții au lansat mesajul pe petitieonline.com, motivând că le e greu să ajungă în Gheorgheni ”unde se afla sediul Facultatatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Baza sportiva de fotbal si tenis de camp, noul parc din jurul lacului si Iulius Mall. In prezent trebuie schimbate 2 mijloace de transport care tranziteaza zone centrale pentru a ajunge in acest cartier”.

 

Petitia nu e bine argumentata, studentii care stau in campusul observator nu au nici o treba la FSEGA, probabil cel care a facut petita are...”, a scris un utilizator al site -ului de petiții.

 

Nu conteaza cine cere, conteaza cine beneficiaza.Nu inteleg cu ce afecteaza linia in plus si cu ce ar putea incurca lumea”, a răspuns cineva.

 

Nu are nici o legatura cine cere, conteaza cine beneficiaza. De linia aceasta nu o sa beneficieze doar studentii din campus. Intr-adevar, a fost ideea lor. Ce vrei sa scrie in argument? Locuitorii cartierului Zorilor? Esti absurd”, a mai scris un student.

 

Din cate stiu eu Zorilor este un cartier in care stau multi studenti in general, unii invata si la FSEGA! Intr-adevar in camine locuiesc cei de la Poli si de la Medicina dar Observatorul inseamna mai mult decat campusul studentesc! Esti fain!”, a mai adăugat un utilizator.

 

Petiția a fost semnată de peste 400 de persoane. Semnează AICI.

Comentarii Facebook