Studenţi şi absolvenţi ai UBB Cluj, premiaţi la Gala Ligii Studenţilor Români din Străinătate

 

Trei tineri, o studentă și doi absolvenți ai UBB Cluj, au fost premiați în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, care a avut loc în 8 ianuarie 2014, la Bucureşti.

 

Premierea a fost făcută de un juriu alcătuit din personalități ale societăţii româneşti din mediul academic și profesional.

 

Mircea Cimpoi, absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică, în prezent doctorand în inginerie la Universitatea din Oxford, a primit Premiul Studentul român al anului în Europa (nivel post-universitar). ”Rezultatele obținute, dincolo de promovarea imaginii României, mă obligă să nu fiu numai un exemplu, ci să mă implic activ în formarea și sprijinirea altor exemple”, a declarat Mircea Cimpoi.

 

Andra-Maria Buta, absolventă a Facultăţii de Drept şi beneficiară, în anul 2013, a unei burse Erasmus în Franța, la Institut Régional du Travail Social Poitou Charentes Poitiers, a primit Premiul Studentul român Erasmus al anului 2013. ”Încă încerc să îmi găsesc locul în acest imens puzzle al lumii, să-mi determin rolul și să-mi aduc contribuția în societate. Deocamdată, încerc să mă implic ori de câte ori am ocazia, spun pas la neutralitate”, a spus Andra-Maria Buta.

 

Ana-Maria Vîjdea, absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune, bursieră Erasmus în Turcia, în anul 2012, a primit Premiul Special din partea ANPCDEFP (categoria ERASMUS). Ana-Maria Vîjdea, este  pasionată de non-ficţional şi a participat de-a lungul anilor la diferite programe de training, cel mai recent fiind Aristoteles Workshop. ”Filmul realizat de mine a fost selectat de diferite festivaluri naționale și internaționale precum IDFA, East Silver Market, One World, BIEFF”, a declarat Ana-Maria Vîjdea.

 

Ediția din 2014 a Galei Studenților Români din Străinătate a vizat rezultatele deosebite obținute de studenții români, în anul universitar 2012-2013, în domeniul de studiu, în activitatea ştiinţifică, precum şi implicarea din plan social.

Comentarii Facebook