Strazile Clujului se umplu de balti dupa fiecare ploaie, desi unele au fost recent reabilitate! - Galerie FOTO

Un cititor a fost reporter Stiri de Cluj si ne-a trimis pe adresa office@stiridecluj.ro niste fotografii cu o balta care se formeaza cu reguralitate la fiecare ploaie la intersectia strazilor 21 decembrie si Crinului.

 

"Va trimit niste poze de la intersectia strazii Crinului cu 21 Decembrie, strazi recent reabilitate (21 Decembrie acum 2 ani, Crinului - vara trecuta). La cea mai mica ploaie in aceasta intersectie se formeaza o balta imensa, adanca de aproximativ 20 cm, iar pietonii trebuie sa o ocoleasca pe partea carosabila a bulevardului", ne-a scris Tudor Mihai. Acesta spune ca in ultimele 3 luni s-au facut doua plangeri telefonice la primarie la numarul 984, dar inrecari de a remedia situatia nu -sau oprit aici.

 

"Acum doua luni, de asemenea, a fost pe strada Crinului o echipa de muncitori care se ocupa de ridicarea la nivel a gurilor de canal. Le-am explicat situatia, insa, au spus ca nu o pot rezolva, vezi doamne canalul ala nu e curpins in lucrarea ce o executa. I-am rugat sa raporteze sefului lor care mai departe sa informeze cei care se ocupa de lucrari in Primarie. Problema e multipla: panta necesara apei ca sa ajunga la canal nu e bine executata si probabil si canalul este infundat", mai spune cititorul Stiri de Cluj.



Comentarii Facebook