Strada pe care ”locuiește” Poliția Cluj e plină de mașini parcate neregulamentar: ”Nici Primăria, nici Poliția nu își face treaba” - FOTO


Strada Miko Imre, prin fața Poliției Cluj, a devenit o pare parcare neregulamentară și oamenii legii închid ochii, pentru că și ei parchează acolo.

Zi de zi, strada Miko Imre este plina de masini parcate neregulamentar, desi este la fiecare 20 de metri cate un indicator care interzice inclusiv OPRIREA.

Am făcut mai multi locatari sesizari de-a lungul anului, însă nici Primăria, nici Poliția nu își face treaba. Dacă răspund la sesizări, răspund după câteva zile, menționând că problema a fost soluționată. Dacă-mi scot capul pe geam, se vede foarte clar că problema este departe de a fi soluționată.

Pe lângă asta, sunt și destui șoferi care ignoră cu succes semnele care indica faptul ca este o zona rezidentiala si viteza maximă este de 20 km/h.

Am sugerat inclusiv sa se puna praguri limitatoare de viteza, bineinteles ca n-am primit niciun răspuns”, ne-a sesizat un cititor.

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, ne puteți sesiza pe Whastapp (0722804093), pe Facebook, pe rubrica ”Trimite o știre sau pe office@stiridecluj.com. 

Comentarii Facebook