Strada Dumitru Mocanu 2 din Florești va fi cel mai modern drum din comună. Va realiza un nou acces în DN 1


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, anunță că s-a dat startul lucrărilor pentru realizarea noii străzi Dumitru Mocanu 2, care va realiza un acces nou în DN 1.

Noua stradă va avea o lungime de 900 de metri, lățime de 9 metri, cu două benzi de în ambele sensuri și trotuare pe ambele părți.

În cadrul acestei lucrări se vor realiza mai multe accese spre unitățile locative deja existente de-a lungul traseului, fapt care va degreva mult traficul actual al zonei ”Terra".

O altă caracteristică importantă a acestei străzi este că va deschide un nou acces în DN1(str. Avram Iancu). Acest acces va fi realizat prin strada Petuniei care de asemenea a intrat în reabilitare si va deveni o stradă cu 2 benzi, trotuare pe ambele sensuri, cu o lățime totală de 9 metri”, a explicat primarul Bogdan Pivariu.

Proiectul Primăriei de modernizare a zonei Terra are ca scop fluidizarea traficului, reducerea timpilor de trafic pentru transportul în comun, realizarea trotuarelor și eliminarea disfuncționalităților din zonă.

Comentarii Facebook