Știri de Cluj RECORD de trafic în luna mai: 570.000 de cititori unici. Vă mulțumim!


Știri de Cluj a reușit să facă cel mai mare trafic din istoria publicației în luna mai 2019, anungând la 570.000 de cititori unici, fiind pe primul loc în județ, conform trafic.ro.

Știri de Cluj multumește tuturor cititorilor care contribuie și ei la munca de ziarist și trimit zilnic sesizări pe emailul redacției sau pe Facebook.

În luna mai, Știri de Cluj a prezentat o serie de exclusivități care au atras un trafic record. Cel mai citit ziar din Cluj, Știri de Cluj, s-a rebranduit, având o interfață mult mai prietenoasă, iar acest lucru este apreciat de cititori. Traficul este în continuă creștere, cu vârfuri spectaculoare, 60.000 de cititori unici, la vizita premierului Viorica Dăncilă în Cluj, din 9 mai, (cu multe exclusivități în privința vizitei și a locațiilor), până la un record de trafic de 117.281 de cititori unici în cursul zilei de miercuri, 15 mai.

Traficul din 15 mai a plasat Știri de Cluj pe locul doi în țară, în privința traficului monitorizat de trafic.ro, un site specializat de monitorizare a audiențelor online.

MULȚUMIM!

Untitled.png

Comentarii Facebook