Știri de Cluj este, în continuare, cel mai citit ziar on-line de către clujeni. Vă mulțumim!

Știri de Cluj a înregistrat și ieri cel mai mare trafic de Cluj, așa cum s-a intamplat și în ultimii doi ani. Pentru că ne urmariți zilnic, vă mulțumim! Pentru că ne apreciați, vă mulțumim! Iar pentru că ne atenționați când greșim, vă mulțumim și mai mult!

 

Așa cum v-am obisnuit, stiridecluj.ro este un site axat pe informatii din Cluj, dar care nu lasă deoparte nici știrile naționale care ne influențează viața de zi cu zi. 

 

Știri de Cluj a inregistrat ieri cel mai mare trafic de cititori din Cluj, 12.871 cititori din Cluj, (din traficul total inregistrat pe site de aproape 30.000 de cititori unici), ponderea cititorilor de Cluj din total fiind de 53.1 la suta. Acesta este cel mai mare procent de cititori din Cluj inregistrat dintre toate site-urile existente pe piata, majoritatea depasind cu greu 30 la suta.

 

 

 

 

 

 

Detaliile traficului pe judete le puteti gasi AICI.

 

Stiri de Cluj a fost lansat in urma cu aproape  cinci ani si apartine jurnalistilor Delia Carbune si Horea Soica. De la lansarea site-ul a fost urmarit de tot mai multi  clujeni, iar de mai bine de doi ani are cei mai multi cititori din Cluj.  Daca doriti consultarea traficului total , o puteti face AICI.  

Comentarii Facebook