Știri de Cluj este cel mai citit ziar din Cluj și din Transilvania. Traficul pe august a bătut toate recordurile - FOTO


Știri de Cluj a depășit cifra de 2 milioane de cititori unici pe lună, un record absolut pentru mass-media clujeană, mult peste celelate site -uri locale. Știri de Cluj mulțumește cititorilor, fără de care nu s-ar fi putut realiza acest record.

Știri de Cluj a avut în luna august un trafic unic (vezi AICI), de 2.157.000 de cititori (peste unele publicații naționale), fiind cea mai urmărită și influentă publicație din județul Cluj și din Transilvania. Site -ul de știri fondat în 2009 a avut o creștere susținută de trafic în ultimele luni, de la un milion de unici în lunile mai și iunie, la 1,8 milioane de cititori unici în luna iulie, iar acum la peste două milioane de cititori unici în luna august.

Celelalte publicații locale au avut următorul trafic în luna august: Cluj24 - 153.947 unici, în luna august, Actual de Cluj - 97.150 unici, în luna august, Ziar de Cluj 392.391 de unici, în luna august, Clujust - 264.979 unici, în luna august. Ziua de Cluj nu are traficul afișat public, iar la Monitorul de Cluj nu poate fi consultat traficul lunar.

Traficul zilnic al Știri de Cluj este unul extraordinar, mulțumită dvs, cititorilor. Zilnic 100.000 de oameni sau mai mult citesc ceea ce scrie echipa Știri de Cluj. Spre exemplu, în cursul zilei de miercuri, 1 septembrie, Știri de Cluj a avut un trafic de aproape 170.000 de cititori unici, mult peste concurență.

111.png

Știri de Cluj a făcut dezvăluiri tari în ultimele luni, de răsunet fiind ancheta care a demascat corupția de la Sala Polivalentă din Cluj, material preluat de presa centrală. 

Vă mulțumim că ne citiți! În același timp, reporterii Știri de Cluj vă sunt la dispoziție pentru sesizări și reclamații pe Whatsapp (0722804093) sau pe Facebook.

Untitled.jpg 

Comentarii Facebook