Stela Popescu continuă atacurile: Un om creativ de 70 de ani e egal cu un tânăr fără atâta valoare


Stela Popescu îi ia apărarea colegului de scenă, Alexandru Arșinel, în fața acuzelor aduse de către președintele Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie "Claudia Safta", Emanuel Ungureanu, care a transmis prin intermediul unei scrisori deschise că Arșinel nu ar fi primit la fel de repede rinichiul dacă nu era celebru.

Actița a declarat în cadrul unui interviu pentru Ziarul Ring că acestea sunt doar răutați la adresa colegului ei și că viața unui om creativ care are 70 de ani este egală ca cea a unui ”tânăr care nu are atâta valoare”.

"E foarte greu să cântăreşti cine merită şi cine nu merită această şansă. Aşa a fost să fie, au căzut sorţii pe Arşinel! Dacă un om e creativ şi are 70 de ani poate să fie egal cu altul tânăr care nu are atâta valoare, nu ştiu... Chiar mi-e greu să socotesc lucrurile astea. După mine, e o răutate tipică vremurilor pe care le trăim. Oricum, sunt foarte mulţi oameni care se bucură că Arşinel a avut norocul să obţină acest rinichi", a declarat Stela Popescu pentru ziarulring.ro.

Comentarii Facebook