Stațiile de încărcare electrică a mașinilor, criticate: Sunt ori nefuncționale, ori le ocupă taxiurile


Valentin Lungu, fostul director al Univers T, liberal din garda veche, a făcut o evidență a stațiilor de încărcare din Cluj-Napoca.

A făcut și Primăria Cluj-Napoca niște stații foarte necesare gratis și rapide, pentru a ne încărca mașinile electrice.

Degeaba sunt gratis dacă nu merg, ar trebui sa se ia măsuri sa functioneze. Personal din 10 ocazii cand am încercat să încarc sunt nefunctionale si în rest ocupate de cate un taxiu. Și mă refer la Molnar și Fabricii de Zahăr!

Etic, cei cu afacere gen taxi ar trebui sa aibă locuri ale lor, iar cetățenii pe care dorim sa ii incurajam si sa scadem poluarea sa aibă unde încarcă.

Pe Titulescu era vorba unde parchez, că se va face o parcare, dar mi s-a răspuns că nu exista posibilitatea tehnică pentru stație de încărcare.

Cred ca se poate și trebuie sa se faca mai mult, dacă ne rezumam a bifa în caiete de sarcini unele probleme rezolvate sa mai urcăm în ceva tip-top mini-top și practic nu merge treaba ne amagim cu apa rece.

Statuia din Unirii merge de obicei bine și mă bucur și pentru cele instalate în parking Primăverii. 

În Buna Ziua s-au pus stații de doar 22 kw. Cine sta cu orele sa incarce? E nevoie de 50 kw în sus sa încarci în 1 ora.

Multumesc la Kaufland Marasti ca se preocupa sa meargă treaba de atata timp gratis și bine pt cei care intrunesc conditiile. Prizele de trotinete sunt tot timpul goale... oare de ce?”,  a spus fostul director al Univers T, Valentin Lungu.

Comentarii Facebook