Vineri 16 Aprilie

”Stație sportivă” în centrul Clujului. Cei care fac 20 de genoflexiuni primesc un bilet de autobuz gratuit VIDEO


La Cluj-Napoca a apărut prima ”stație sportivă” din țară, inițiativa fiind pornită de către echipa SportsFestival. Astfel, clujenii care fac 20 de genoflexiuni vor primi gratuit un bilet de călătorie pentru mijloacele de transport în comun.

Ticketul se va numi simbolic BILETUL DE SĂNĂTATE și va fi valid pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului.

Condomr reprezentanților SportsFestival, Biletul de Sănătate creează o legătură directă între activitate fizică și beneficiul primit, oamenii primind imediat o recompensă, un bilet de bus gratuit. Mișcarea aleasă să fie inclusă în proiect este una de bază, ușor de realizat, cu aport benefic major pentru persoana care introduce în rutina zilnică această mișcare.

Stația sportivă și smart va fi amplasată în 23 septembrie, timp de 2 săptămâni, pe strada Memorandumului, lângă stația de bus existentă. Softul aparatului va identifica genuflexiunea făcută de participant, îi va număra o serie de 20 și îi va emite un bilet de bus valid pentru o călătorie în rețeaua CTP Cluj Napoca (zona urbană). Sports Festival sustine contravaloarea bilelor emise în cele 2 săptămâni de campanie.

Toate acțiunile noastre de când am lansat festivalul au aceeași misiune: de a-i inspira pe oameni să facă mișcare, să descopere ce sport li se potrivește și să lase acel sport să le transforme viața.

Acum mai mult ca niciodată, credem că este absolut necesar să îi acordăm sportului mai multă atenție și un loc central în viețile noastre. Prin sport se pot pune bazale prevenției și educației, publicul poate fi direcționat către comportamente sănătoase pe termen lung.”, a declarat Mirel Alexa, Director Executiv Sports Festival

Comentarii Facebook