Duminica 28 Aprilie

Starea răniților din accidentul din Florești, de lângă VIVO


Directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Adela Golea, a precizat care este starea celor doi răniți grav din accidentul de sâmbătă dimineață de pe Calea Florești, de lângă VIVO.

"Bărbatul de 44 de ani este internat pe secția de terapie intensivă, fiind cu politraumatism, contuzie pulmonară, fracturi costale multiple, plagă de atriul drept, toate operate și rezolvate. Acesta este actualmente detubat, stabil, dar prezintă risc prin leziunile pericardice și contuzia pulmonară", a declarat conf. dr. Adela Golea.

Autorul accidentului, tânărul de 20 de ani din Bihor, care conducea BMW ul fara permis, este într-o stare mai buna. "Bărbatul de 20 de ani este cu un traumatism toracic, contuzie pulmonară bilaterală, cu fractură de membru superior, el având la sosire abdomen acut cu hemi peritoneu și ruptură de splină.

Actualmente este detubat, stabil și dacă în următoarele 24 de ore nu vor apărea complicații va fi mutat de pe secția de terapie intensivă pe secția de chirurgie normală", a mai precizat Adela Golea.

Bărbatul de 44 de ani rănit în accidentul de pe Calea Florești este șeful Secției de Politie din Florești.

Comentarii Facebook