Miercuri 24 Aprilie

Stadionul "Cluj Arena" nu va fi inaugurat in noroaie! A fost semnat contractul de amenajare a fatadei


Consiliul Judetean Cluj a anuntat ca a fost semnat contractul privind amenajarea exterioara din jurul stadionului "Cluj Arena". Investitia se ridica la 2,9 milioane de lei.

Contractul a fost adjudecat de S.C. Con-A SRL, iar compania trebuie sa termine totul in termen de trei luni, adica in septembrie.

Contractul are in vedere executarea de lucrari de amenajare exterioara in jurul viitoarei arene, constand in terasamente si nivelari, pavari si asfaltari, precum si lucrari de instalare de sisteme de iluminare si de semnalizare.

Pretul total al lucrarilor este de 2.893.450 de lei, la care se adauga 694.428 lei reprezentand TVA. Perioada de finalizare este de trei luni de la data semnarii contractului, iar perioada de garantie este de 2 ani si curge de la data receptiei fara obiectiuni la terminarea lucrarilor sau, dupa caz, de la remedierea obiectiunilor, pana la receptia finala.

"Constructorul va parcurge etapele convenite in contract. intr-o prima faza se vor elabora si se vor depune spre autorizare documentatiile tehnice de interventie, urmand ca in etapa a doua sa se treaca la executia efectiva a lucrarilor", a precizat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica.

Comentarii Facebook