STADA EXPO - Vino la Cluj Arena să descoperi experiența multimedia STADA EXPO și oportunitățile de carieră într-o companie farmaceutică de top


STADA EXPO are loc la Cluj-Napoca, în tre 24 și 29 octombrie.

Ești curios să afli mai multe despre STADA, compania care aduce medicamente de calitate în casele românilor? Între 24 și 29 octombrie, la Cluj Arena are loc STADA EXPO. Aici vei găsi un stand multimedia care îți va arăta tot ce trebuie să știi despre STADA: de la cum a început totul, până la fabrica nouă de la Turda, una dintre cele mai moderne fabrici din industria farmaceutică din Europa și cea mai mare investiție a unei multinaționale în industria farmaceutică românească din ultimii 30 de ani.

Și dacă te gândești la un job nou, ai nimerit la fix. Echipa STADA va fi acolo, gata să discute cu tine despre posturile libere, fie că ești expert în domeniu sau student, la începutul carierei. STADA are pentru tine programe de internship și practică. O șansă bună să înveți lucruri noi de la cei care știu cel mai bine.

Fondată în 1895 de un grup de farmaciști vizionari din Germania, STADA a devenit astăzi unul dintre principalii producători din industria farmaceutică globală. Cu o prezență solidă în România încă din 1992, compania a devenit rapid un actor major pe piața locală, demonstrând o creștere susținută și o dedicare continuă sănătății comunității.

Fabrica de la Turda se va deschide în octombrie 2024, în urma unei investiții de peste 50 milioane euro, și va produce medicamente pentru toată Europa. Cu o suprafață construită de 30.000 mp și un teren de 100.000 mp pentru dezvoltare ulterioară, fabrica va avea nouă linii tehnologice de ultimă generație, panouri solare fotovoltaice, sistem termic solar, acoperiș verde pentru echilibrarea fluctuațiilor de temperatură și, de asemenea, va fi prima fabrică paperless pentru fluxul intern de informație.

Portofoliul companiei cuprinde în acest moment peste 200 de produse, de la medicamente generice, la produse de tip speciality care, destinate oncologiei, hematologiei, oftalmologiei sau nefrologiei, inclusiv produse de tip biosimilar, precum şi produse inovatoare destinate bolii Parkinson.

Cu un mediu de lucru prietenos, pachete salariale motivante și o cultură organizațională care pune accent pe valorizarea fiecărui individ, STADA se distinge ca un angajator de top în industria farmaceutică.

Pentru mai multe detalii, aruncă o privire pe stada.ro

Comentarii Facebook