,,Spitalul Groazei” din Cluj care colcăie de gândaci: „Un tată disperat de groaza soției internată acolo cu copilul a transmis imaginile” - VIDEO


Imagini revoltătoare cu mizeria și gândacii din Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca au apărut în mediul online. Un tată disperat, de groaza soției internată acolo cu copilul, a transmis imaginile. Pacienții nevinovați sunt obligați să suporte condiții greu de descris.

Gândacii mișună peste tot în interiorul Clinicii Pediatrie 1 de pe strada Moților din Cluj-Napoca. 

„Imaginile pe care le vedeți sunt din baia de la etajul 2, în fața saloanelor 21, 22, 23. Un tată disperat de groaza soției internată acolo cu copilul mi-a transmis aceste imagini”, a relatat deputatul Emanuel Ungureanu.

Citește și: Gândacii te mănâncă într-un spital de copii din Cluj-Napoca, oraș considerat PERLA României. Banii lui Maticiuc nu au fost buni? - FOTO

Amintim că, miercuri, Știri de Cluj a relatat situația unei mămici care a reclamat faptul că la Spitalul de Copii din Cluj, mai precis la Clinica de Pediatrie 1, sunt gândaci în salon, pe holuri și în baie.

„Sunt internată cu bebe la Pediatrie 1, în Cluj. Sunt niște condiții de nedescris. Gândaci în salon, pe hol, în baie. Chiuveta înfundată, nu este apă caldă în salon, tavanul găurit la baie, gresie este dezlipită, mizerie. Nu este de ajuns ca suntem internați cu copilașii aici, unii doctori vorbesc urât și ridică tonul la mămici, dacă îndrăznesc să le întrebe ceva. Așa ceva nu se poate și nu ar trebui să existe așa ceva în niciun spital, mai ales într-un spital de copii”, a reclamat o mămică.

Direcția de Sănătate Publică Cluj s-a dus în control, mai mult de gura lumii, care s-a alertat după acest caz. 

„Am constatat că ultima dezinsecție a fost făcută în urmă cu două săptămâni, saloanele 11, 12 și 13 erau conforme, grupurile sanitare neconforme erau închise, iar pacienților din saloanele fără grupuri sanitare li s-a asigurat acces la alte grupuri sanitare conforme, de la saloanele renovate. În perioada următoare, conform graficului de lucrări, vor intra în renovare și celelalte saloane”, a declarat dr. Mihai Moisescu, directorul DSP Cluj, citat de ȘtiriMed. 

Video: Facebook/Emanuel Ungureanu

Comentarii Facebook