Miercuri 24 Aprilie

Spitalul de Copii Cluj a fost lăsat de DOREL fără apă curentă. HALUCINANT, dar real. Părinții vin cu sticla de apă de acasă - VIDEO


Spitalul de Copii din Cluj-Napoca a fost lăsat de o echipă de muncitori fără apă curentă. În saloane sunt 300 de copii, se fac intervenții la Unitatea de Primire a Urgențelor, iar părinții vin cu apă de acasă.

Peste 300 de copii din Spitalul de copii din Cluj-Napoca au rămas fără APĂ curentă.

NEBUNIE!

Nu este APĂ curentă la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca și NIMENI nu lucrează pentru remedierea situației!

Am sunat la Dispeceratul Apă Șomeș și cel care a preluat apelul mi-a comunicat senin că nu se știe de avarie!

M-a sunat după terminarea acestui live Dispeceratul Apă Șomeș și mi-a comunicat că o firmă privată lucrează la remedierea avariei în interiorul Spitalului de Copii.

Eu nu am văzut pe ABSOLUT NIMENI, managerul Spitalului de Copii, Cornel Aldea, cum doarme noaptea aceasta?”, a relatat deputatul Emanuel Ungureanu.

Compania de Apă Someș a informat că firma care lucra în curte a raportat că avaria a fost reparată și că apa s-a luat numai între orele 13:00 - 16:00, dar la ora 20.00 în continuare spitalul nu era alimentat cu apă curentă. ”Legal Spitalul trebuia să aibă un bazin care să mențină alimentarea cu apă indiferent de avarii. Acesta este Clujul de lux, în care spitalul arată așa”, a mai spus Ungureanu.

Oamenii vin cu apă de acasă pentru a bea și cu apă în bidoane pentru a se spăla pe mâini, pe fondul infecțiilor care sunt tot mai dese în spitalele din România. 

​Compania de Apa Somes SA a fost incredintata cu administrarea si operarea RETELELOR PUBLICE care in cazul oricarui client se termina la caminul de bransament (acolo unde este contorul) si care de regula este situat la limita de proprietate, pe domeniul public (in strada). Intreaga retea dincolo de acest punct inspre proprietate, inclusiv retelele de incinta cum este curtea spitalului, este retea INTERIOARA, in proprietatea/administrarea clientului. Lucrarile angajate de client, cu firme private pentru remedierea unor avarii pe aceste retele interioare, de regula nu sunt notificate Companiei iar operatorul nu are responsabilitati in acest sens”, precizează oficialii Companiei de Apă ”Someș”.

Comentarii Facebook