Spitalul ”Clujana” oferă consultații gratuite pentru clujeni


În perioada 20-21 august 2019, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca desfășoară acțiunea ”Clujul Sănătos”, care se adresează tuturor clujenilor.

Acțiunea va avea loc pe strada Unirii din cartierul Gheorgheni (la capătul liniei troleibuzului 3), în zilele de marți și miercuri, între orele 10:00 - 18:00 și are ca scop conștientizarea în rândul comunității a importanței consultului medical periodic, măsură care poate să ducă, pe termen lung, la îmbunatățirea stării de sănătate a populației.

Patru medici și șase asistenți medicali de la Spitalul Clinic Municipal vor oferi gratuit clujenilor următoarele servicii: Consultație screening cu examen clinic;

Efectuare EKG; Măsurare tensiune arterială; Determinare Glicemie; Determinare Saturație O2.

De asemenea, în urma consultațiilor, clujenii vor primi vouchere pentru testare gratuită pentru PSA (Antigen specific prostatic), Babeș Papanicolau și consultație Cabinet de specialitate în Ambulatoriul Integrat Spitalului pentru patologie nou depistată (fără programare; cu bilet de trimitere de la medicul de familie). 

Cei care vor primi aceste vouchere vor avea posibilitatea să efectueze testări până la finalul acestui an, iar acestea vor fi interpretate gratuit de către medicii din cadrul Spitalului Clinic Municipal. 

Consultațiile vor avea loc într-un punct de refugiu (identic cu cele din poze) amplasat la capătul liniei 3 din cartierul Gheorgheni.

Comentarii Facebook